Water restrictions: gardens, swimming pools and human consumption  

News

News related to Cala Marquesa, interesting information ..

www.grandtourcatalunya.com

2018-01-13

Benvinguts al Grand Tour de Catalunya (2.200 kms) fraccionat en 9 Itineraris o etapes que cobreixen la major part de les 41 comarques naturals de Catalunya. Tot el que us proposem és  estimulant i atractiu però no tot el que és suggestiu i memorable a Catalunya pot ser inclòs en aquest Tour. Seria interminable. “Ars longa, vita brevis”. Per tant, hem seleccionat llocs i activitats que poden tenir una àmplia acceptació entre la gent que té un temps limitat però una curiositat sense límits!. Barcelona capital no hi és inclosa per tractar-se d’un univers en si mateixa.

Si disposeu de vehicle, bona companyia, el cuc de viatjar, curiositat, un parell o tres de dies i poques ganes o gens de temps per planificar una expedició per Catalunya,  aquí teniu una proposta ben pensada per fer-vos conèixer Catalunya en la seva pràctica totalitat o per parts. Hi hem combinat  aquells ingredients que són sens dubte estimulants per la ment, el cor i els sentits…!

Catalunya és un país petit però variadíssim,  amb moltíssima muntanya i escasses planes, amb uns contrastos tan sorprenents com la Costa Brava i el Pirineu, el Delta d l’Ebre i la serralada de Montserrat.

“El món no és més que una escola de recerca. No importa qui assolirà l’objectiu sinó qui farà les més belles curses”

Michel de Montaigne

Bona cursa!!

 
 

Newsletter

Stay informed of our promotions